Usluge

Usluge proizvodnje

Homogenizovanje

Visoko kvalitetan proces homogenizacije obezbeđuje ujednačenost sadržaja aktivnih komponenata u proizvodu

Kapsuliranje

Kapsuliranje tvrdih želatinskih ili celuloznih kapsula veličina 00, 0, 1, 2, na autoamatskim mašinama visokih kapaciteta.

Tabletiranje

Mogućnost proizvodnje bikonveksnih (13 mm), planarnih (9 mm, 13 mm) i ovalnih tableta visokog kvaliteta.

Soft gel

U saradnji sa evropskim proizvođačima, možemo obezbediti meke kapsule prema Vašem zahtevu

Razvoj proizvoda

Razvoj formulacije

Odabir pravih sastojaka u pravim dozama, vodeći računa o njihovoj bioraspoloživosti i sinergiji je ključan za bezbednu i efikasnu formulaciju. Naš stručni tim kombinuje sastojke sa klinički potvrđenim delovanjem, sastojke koji su dobro poznati sa dugom tradicijom u upotrebi i koji nose naučno potkrepljene zdravstvene tvrdnje i/ili inovativne sastojke sa dokazanim zdravstvenim benefitima.

Registracija proizvoda i testiranje

Proces koji obuhvata analizu fizičko-hemijskih karakteristika proizvoda, potvrđivanje odsustva kontaminenata i obezbeđivanje svih dozvola, neophodnih za promet proizvoda u zemlji.

Izrada dizajna pakovanja

U saradnji sa našim dizajn centrom, možemo ponuditi izradu potpuno novog dizajnerskog rešenja u skladu sa Vašom idejom ili prilagođavanje/izmenu Vašeg idejnog rešenja.

Nabavka sirovina i pakovnog materijala

Nabavka sirovina i pakovnog materijala visokog kvaliteta od renomiranih svetskih proizvođača u skladu sa Vašim zahtevima.

Proizvodnja

U svakoj fazi proizvodnje primenjujemo najviše standarde kvaliteta i smernice dobre proizvođačke prakse (GMP). Svaki naš proces definišu preciznost, savremena oprema i visoka tehnološka stručnost. Naš proizvodni procesi garantuju proizvode dosledno visokog kvaliteta, efikasnosti i bezbednosti.

Pakovanje

Blistiranje; Linijsko pakovanje kapsula/tableta u bočice sa zatvaranjem i štampom serijskog broja; Pakovanje blistera ili bočica u komercijalnu kartonsku ambalažu. Pakovanje praškova u kesice ili bočice.

Pakovanje

Blistiranje

Blistiranje tvrdih želatinskih kapsula, mekih kapsula (softgel) i tableta u različite formate blistera.

Strip pakovanje

Tableta u različitim veličinama pakovanja (formatima)

Pakovanje praha u kesice

Pakovanje praškova u kesice sa 3 ili 4 vara različitih formata u skladu sa Vašom specifikacijom proizvoda.

Punjenje praha u boce

Usluga pakovanja kapsula, tableta ili praškastih proizvoda u bočice sa etiketiranjem na savremenoj liniji za pakovanje.

Nabavka materijala

Elephant Pharma  doo sa posebnom pažnjom vrši proveru i odabir dobavljača kako bi osigurala snabdevanje sirovina vrhunskog kvaliteta za potrebe uslužne proizvodnje. Kvalitet koji održavamo u snabdevanju materijala, temelji se na višedecenijskom iskustvu i saradnji sa proverenim i pouzdanim dobavljačima koji posluju po najvišim svetskim standardima i mogu obezbediti adekvatnu dokumentaciju. 

U mogućnosti smo da ponudimo širok spektar sirovina u praškoj formi: 

 • Biljne ekstrakte 
 • Amino kiseline 
 • Antioksidante 
 • Enzime 
 • Vitamine 
 • Minerale 
 • Zaslađivače 
 • Vitaminsko-mineralne premikse 

Za klijente koji su zainteresovani za proizvode u formi kapsula, u mogućnosti smo da obezbedimo sledeće vrste u željenoj boji klijenta: 

 • Tvrde želatinske kapsule 
 • Celulozne kapsule 
 • Gastrorezistentne kapsule 
 • Meke želatinske kapsule po željenoj formulaciji klijenta 

Zašto raditi sa nama?

Fokus na klijentima

Naša kompanija se već više od 30 godina ističe po posvećenosti klijentima. Naš cilj je da zadovoljimo Vaše potrebe i zahteve, pružajući personalizovane usluge i proizvode koji vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Iskustvo

Bogata istorija i višedecenijsko iskustvo nas pozicioniraju među liderima u u industriji. Naš tim stručnjaka kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta proizvodnih procesa i proizvoda kako bismo omogućili najbolje moguće rezultate.

Tehnologija

U Elephantu smo uvek korak ispred, koristeći najnovije tehnološke inovacije u proizvodnji suplemenata. Ovo nam omogućava da obezbijedimo visoku efikasnost i kvalitet naših proizvoda, prateći najnovija naučna istraživanja i razvoj u ovoj oblasti.

Elephant Pharma

Kako možemo da Vam pomognemo ?