O nama

Naša priča

Naša kompanija je u partnerskim i poslovnim odnosima sa kompanijama iz više od 20 zemalja širom planete.

Naša kompanija je u partnerskim i poslovnim odnosima sa kompanijama iz više od 20 zemalja širom planete. 

Preduzeće Elephant Co. (sada Elephant Pharma) je osnovano 08.08.1988. godine i danas je među vodećim preduzećima u oblasti uslužne proizvodnje dijetetskih suplemenata, snabdevanja srpske farmaceutske industrije želatinskim kapsulama, ambalažnim staklom i farmaceutskim mašinama.  

35+

Godina iskustva

150+

Registrovanih proizvoda

179+

Klijenata
Slika 1 - firma spolja
Slika 2 - mapa prisutnosti

Elephant Co. (sada Elephant Pharma) je 2002. godine ustanovila sopstveni proizvodni pogon u Beogradu u cilju proizvodnje dijetetskih suplemenata pod robnom markom Strong Nature, dok uslužnu proizvodnju vršimo za više od 30 kompanija iz Srbije i regiona. Partnerima pružamo kompletnu uslugu, koja uključuje sve od razvoj proizvoda od njegovog osmišljavanja i registracije do proizvodnje i finalnog pakovanja. 

Sistemski smo uobličili poslovanje uvođenjem standarda: 

  • ISO 9001:2015 
  • HACCP 
  • Dobra proizvođačka praksa (DPP) 

uspostavljajući sistem upravljanja kvalitetom, sistem analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka u svim proizvodnim procesima. Sertifikaciju naše kompanije izvršila je sertifikaciona kuća TÜV BAYERN SAVA-GERMANY. 

Naše vrednosti

Poverenje

Doslednost u pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde bezbednosti i kvaliteta što omogućava našim korisnicima da imaju potpuno poverenje u proizvode koje koriste. Gradimo lanac poverenja koji nas čini snažnim i stabilnim partnerom.

Podrška

Pružamo savete, edukaciju i motivaciju kako bismo pomogli našim kupcima da brinu o svom zdravlju. Podrška smo jedni drugima, i podrška smo našim klijentima.

Inovativnost

Posvećeni stalnim unapređenjima radimo na azvoju novih formula i tehnologija kako bismo proizveli suplemente koji donose realne rezultate i poboljšavaju život naših korisnika. Podržavamo inovacije i podstičemo predloge za unapređenja.

Fleksibilnost

Sposobni smo da se prilagodimo novim situacijama ili zahtevima tržišta zadržavajući produktivnost i kvalitet, što nam omogućava brzo reagovanje na promene i stalnu prisutnost na tržištu.
Slika 3- proizvodnja

Zašto raditi sa nama?

Kvalitet koji nadmašuje očekivanja

U Elephant Pharmi smo posvećeni pružanju najvišeg standarda kvaliteta u svakom proizvodu koji stvorimo. Naši suplementi se proizvode koristeći samo najčistije i najkvalitetnije sirovine, prateći stroge procese proizvodnje kako bismo osigurali pouzdanost, sigurnost i efikasnost svakog proizvoda.

Transparentnost na prvom mestu

U Elephant Pharmi verujemo u potpunu transparentnost. Sve informacije o sastojcima, proizvodnom procesu i testiranjima dostupne su vam kako biste imali potpuno poverenje u proizvode koje koristite!

Inovacija kao ključ napretka

Naši stručnjaci su posvećeni konstantnom razvoju i inovaciji naših proizvoda koji podržavaju vaše zdravlje. Fokusirani smo na pružanje najboljih rešenja za vaše potrebe stalnim unapređenjem i razvojem novih proizvoda.

Prilagodljivost zahtevima tržišta

Agilnost i sposobnost prilagođavanja na zahteve tržišta omogućavaju nam da uspešno sarađujemo s partnerima iz različitih industrija. Bez obzira na sve specifičnosti, prilagođavamo se zahtevima i potrebama kako bismo zadovoljili potrebe partnera.

Efikasnost i doslednost

Konstantno ulažemo u automatizaciju i savremene mašine koje nam omogućavaju preciznost, efikasnost i doslednost u svakom koraku proizvodnog procesa, obezbeđujući da svaki proizvod bude jednako visokog kvaliteta.

Korisničko iskustvo

Našim klijentima i korisnicima obezbeđujemo podršku stručnog tima, pružamo brze odgovore, stručno vođenje i rešavanje svih upita. Briga o potrebama i zadovoljstvu naših kupaca i korisničko iskustvo je naš prioritet. Tu smo da obezbedimo ne samo visoko kvalitetne proizvode već i dugoročna partnerstva.

Želite da započnete ali ne znate kako ?!