Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja web sajt-a


Poštovani,
Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.
Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.


Korišćenje sajta


Dobrodošli na web sajt www.elephant.co.rs. Elephant Pharma Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web sajta-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.
Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge elephant.co.rs.
Korišćenjem bilo kog dela web sajt-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web sajt-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-sajt-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.


Privatnost podataka


Elephant Pharma websajt štiti Vašu privatnost i koristi tehnologije koje Vam omogućavaju najbolji i siguran način korišćenja interneta. Ova izjava se odnosi na web sajt elephant.co.rs i načinom prikupljanja podataka i njihovim korišćenjem.
Politiku privatnosti možete pogledati na sledećem linku.

 

Saglasnost i promene uslova


Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Elephant pharma se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.